Jo,Radku, a říkala jsem Žábě, že se jede na Ondřejník, tak se s ní spoj. Možná by jela.
Ahoj,musím Vám oznámit radostnou událost! Novým členem naší rodiny se stal Wolfgang - mobil:-) Jo, Radku, podle těch fotek chaty Ondřejník...já jsem tam už byla a krmila jsem tam kozičky:-) pa pa
Posíláme srdečné pozdravy z Invexu. R&P
To zase bude vypadat 2.12. :o)
To¨je smola, já neviem esli to bola nahoda lebo to bol sen, ale spatril som to negde to fít of fleim a niečo mi povedalo......to musíš vidieť......tak neva, ať se to tomu masérovi líbí.....::::::------)))))))
Máš pravdu, a to jsem chtěl jít s cenou ještě dolů. Zeptej se někoho dalšího, jestli nepotřebuje boty, třeba v divadle...Zdravím ze školy...
Ahoj,To Maru:Dangerous mám doma já. Dodám Ti ho. To Radek: Ty jo, za tu cenu bych si ty boty koupila i já!:-)No nic. pa
Větev:Půjčila bych, ale sibila jsem to svemu atraktivnimu maserovi z rehabilitace, takze smůla :(
Chtěl bych vidět feet of flames...............nevěděl jsem, že ho máš.........paa, pozdravuj Prahu......
Prodám pánské ST taneční boty, černé, kožené, značka Eurodance, typ S6, velikost 27,5 (velikost chodidla v cm). Jsou tančené 1/2 sezóny - rekreačně, v bezvadném 100% stavu.
Původní cena byla 1299.-, nyní za 500.-
Frýdek-Místek, Český Těšín, okolí, můžu zaslat i na dobírku.
Kontakt: Radek Kajzar, mobil: 604 891 192, radikus@radikus.cz
Více info a fotky najdete na http://www.radikus.cz/inzerat/
Ahojte. Má-li někdo moje Feet of Flames a Dancing on Dangerous Ground, tak prosim vyhrabat, zkulturnit a to nejlépe do termínu mého příjezdu (tj.příští víkend). Dík moc
Čau Matýsku!!! Super, že ses ozval.. Píle, chuti a síly je pořád dost, ale času je čím dál míň..Blíží se čas tanečních, tak doufám, že se někdy v Třinci v Trisii uvidíme ;-)
Zdravim vsechny priznivce Kanafasu a preju hodne sily, pile a chute do dalsi prace! Svetlu vstric... Mejte se klipklapove.
Urcite jich nebude moc:o) Prece dobre vite, jak jste vypadali :o) Hmm, tedy vy to vlastne nevite :o) Kdyby to tak videli rodice :o) Ne, delam si srandu, paradni akce a urcite se bude muset usporadat zase nejky SPRATEKTEK 2006 nebo RADIKUSTEK 2006 ... :o)
Myslíš? :o)