Myslím, že nějaké najdu. Aspoň jich nebude tak moc... :-)
No tak to je dobre, ze pribydou dalsi fotky, ale nevim, jestli je vhodne davat fotky z Reky na nase stranky. Musely by projit cenzurou a pak by jich zustalo strasne malo... :o)
Fotky mám na RW, předám Radkovi, tak budete vzpomínat na countroš. Ale jen chvíli, protože akce se sypou, tak si je pořádně užijte!
Ahoj, bohužel neznám přesné data akcí, ale zkusím to zjistit a já nebo Naďa je tam vložíme. Co se týká fotek, chybi ještě z chaty v Řece a country bál má ve foťáku Naďa...takž to zkusíme dát co nejdříve do pořádku.
Začínaj tu chybět fotky..........a taky rozpis akcí
to Radek: 105 hvězdiček z desíti
No určitě přijď! Dovíš se naše výjezdové plánz a možná se rozhodneš jet s námi! Bohužel Tě v pátek neuvidím, jelikož jedu pryč na celý víkend. M ěj se hezky!
Caute, tak jak hodnotíte country bál??
Ahojte lidi, všechny Vás moc zdravím. Mám 2. den školu, prozatím to ujde. Moc bych si a nám všem přála, aby ten country bál dobře dopadl. Nevím, v kolik bude v pátek zkouška, jestli o půl šesté nebo v šest, ale dala bych ji o půl. Mějte se krásně!
Ahojky, tak borelioza je vyléčená. Zato mám takovou milou novinku... byt v Otrokovicích. Takže do roka bychom se chtěli stěhovat, což značí pracovat nyní a vydělávat. Takže s tancováním to nevypadá moc nadějně. Chci se stavit 7. 10. na trenink a tak. Zatím se mějte krásně, ať vám všecko jde jak si přejete. Krásné babí léto.
CAuky Sysley, tak jak to s tebou vypada? Doufam, ze uz je tvuj zdravotni stav mnohem lepsi....!!! Hezounek
Diky,Maruš, skoro mám dojem, jako bych měla narozky. Alespoň vidím, kolik lidí na mě myslí! PAPAPA
Ahoj Nadi, opozdene preju vsechno nejlespi k svatku